Ga verder naar de inhoud

Over CULTUURstream

CULTUURstream is een experimenteel platform met livestreams van theatervoorstellingen en concerten vanuit Vlaanderen en Brussel. Hier kan je genieten van de live beleving van podiumvoorstellingen waar je ook wil. Beleef cultuur vanuit je zetel alsof je echt in de zaal zit. De geplande voorstellingen zijn voor jong en oud en er komen regelmatig nieuwe voorstellingen bij!

Dit platform is een initiatief van Cultuurconnect, in samenwerking met gezelschappen en cultuurhuizen en kadert in het onderzoek Livestreaming in cultuurhuizen. Cultuurorganisaties kunnen livestreams van voorstellingen aanbieden op dit platform, zodat alle kijkers in Vlaanderen en Brussel kunnen meegenieten.

Heb je een vraag?

Vragen over de verkoop van tickets?

Neem contact op met je lokaal cultuurhuis of CC. Deze staan in voor de verkoop van de livestreamtickets. Kijk op de pagina van de voorstelling welk CC je kan contacteren.

Andere vragen over de livestreams of CULTUURstream?

Neem contact met ons op

Logo Cultuurconnect
Cultuurstream is een initiatief van Cultuurconnect
Cultuurconnect ondersteunt cultuurhuizen, bibliotheken, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven in hun digitale innovatie en dienstverlening.
Kopie van Cultuurconnect Groezel KLEUR 16 van 60
CULTUURstream

CULTUURstream geeft je cultuurhuis de kans om voorstellingen te livestreamen of in te tekenen op livestreams van andere cultuurhuizen.