Ga verder naar de inhoud

Livestream: Van Corsari tot Appermont

Jackobond en Bastien

Volg de livestream ‘Van Corsari tot Appermont’ met Jackobond en Bastien! Een reis naar het verleden: de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren nog échte sterren waren.

Je kan deze voorstelling van thuis uit bekijken via een livestream op woensdag 28 oktober van 14u30 tot 16u. Vanuit je woonkamer maak je deel uit van het online publiek in het Cultuurcentrum van Knokke-Heist!

Corsari appermont 1180

De verkoop is afgesloten

Blijf op de hoogte van aankomende livestreams!
woensdag 28 oktober 2020, om 14:30u
Alle leeftijden — Muziek — Nederlands — 120 minuten
In samenwerking met Cultuurcentrum Knokke-Heist

Over de voorstelling

Een wervelende voorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer. A trip down memory lane naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie, toen tv-presentatoren en presentatrices nog échte sterren waren.

Aan de hand van historische beeldfragmenten en overgeetelijk muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd, komen aan bod. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald.

Van Corsari tot Appermont is een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel zich afvraagt hoe het ook alweer allemaal begonnen is!

Vragen over tickets?

Als je een livestreamticket kocht, ontving je in principe een e-mail met daarin een link en een paswoord. Vind je deze e-mail niet terug, kijk dan eens bij de spam of ongewenste berichten. Vind je de mail daar niet terug? Contacteer het Cultuurcentrum Knokke-Heist.

Credits

Met Jackbond en Bastien & 3 muzikanten

Kopie van Cultuurconnect Groezel KLEUR 16 van 60
CULTUURstream

CULTUURstream geeft je cultuurhuis de kans om voorstellingen te livestreamen of in te tekenen op livestreams van andere cultuurhuizen.