Ga verder naar de inhoud

Voorstellingen streamen als cultuurhuis

Wat Cultuurstream kan betekenen voor jouw cultuurhuis

Werk je voor een cultuurhuis en wil je een voorstelling streamen naar je publiek? Er zijn 2 mogelijkheden:

  • een voorstelling aanbieden en streamen op CULTUURstream; intekenen op bestaand aanbod waarbij je het minder mobiel publiek van woonzorgcentra en kinderziekenhuizen bedient
  • Een voorstelling aanbieden op CULTUURstream

Voorstellingen livestreamen als cultuurhuis

Wil je een voorstelling streamen vanuit je eigen cultuurhuis? CULTUURstream biedt je een platform om je livestream aan te kondigen en op een gebruiksvriendelijke manier aan te bieden aan jouw publiek.

Jouw cultuurhuis:

  • is verantwoordelijk voor het overleg met de artiest en de nodige contractuele afspraken.
  • zorgt voor de captatie. Hiervoor kan je een streamingpartner contracteren met de nodige technische expertise voor de uitvoer van de livestream in kwaliteitsvolle multicam-captatie en met live regie.
  • zorgt voor de ticketverkoop.

Wil je graag een voorstelling streamen? Bekijk de inspiratiegids over hoe je een livestream opzet en neem contact op met Cultuurconnect!


copytekstje

Intekenen op bestaand aanbod

Wil je graag intekenen op het bestaande aanbod van CULTUURstream.

Cultuurconnect livestreamt regelmatig voorstellingen die je kan aanbieden aan woonzorgcentra en kinderziekenhuizen in jouw buurt. De kosten zijn hierdoor laag en je krijgt heel wat tips om de beleving zo ‘echt’ mogelijk te maken.

Enkele keren per jaar kan je intekenen op een livestream naar woonzorgcentra en ziekenhuizen. Zo krijgt jouw cultuurhuis de kans om voorstellingen te tonen aan een betaalbare kostprijs aan minder mobiel publiek uit je regio. Zonder technische beslommeringen kan je je volledig toeleggen op de beleving en omkadering. Voor de vaste prijs van 450 euro bedien je zoveel zorgvoorzieningen uit je regio als je wil. Bekijk hier het aanbod. Zo zorg je ervoor dat het minder mobiel publiek zich opnieuw deel voelt van het live publiek van jouw cultuurhuis.

Bekijk het aanbod van livestreams voor woonzorgcentra en kinderziekenhuizen.

Ben je als cc al ingetekend op een livestream en zoek je praktische informatie over het opzetten van een livestream? Dan kan je op het leerplatform terecht voor de tips en tricks.

Kopie van Cultuurconnect Groezel KLEUR 16 van 60